Шкільні змагання "Козацькі забави-2018"

Шкільні змагання "Козацькі забави-2018"

13 жовтня 2018 року видався гарним осіннім днем, який приніс не лише тепло та красу жовтня, але й багато позитивних емоцій. Учні школи з нетерпінням чекали на цей день .Слова "Козацькі забави", "куліш","команди" звучали в кожній класній кімнаті, де всі готувалися до відзначення Дня українського козацтва, Дня захисника України.

Минув рік з того дня, коли учні вперше куштували козацьку кашу-куліш у класах. Цього року батьки приготували більші казани з смачним кулешем за різними рецептами та принесли їх до школи.

А в цей час діти вже готувалися взяли участь у шкільних змаганнях "Козацькі забави-2018". Кращі спортсмени 5-10 класів (3 хлопця та 3 дівчини від кожного класу) мали швидко налаштуватися на боротьбу , проявити свої вміння працювати в новій команді та зробити все можливе для перемоги в змаганнях. Лише за годину до початку заходу1 команда "Патріоти" , 2 команда"Молода Січ", 3 команда "Козаки", 4 команда "Соколи"дізналися імена своїх капитанів. Ними стали вчителі Єгурнова О.М., Микитюк З.Ю., Полтарецька М.О. і Попач О.М..

Завдання, які підготували для учасників учителі фізичної культури Оніщенко С.А. та Суворов О.І., педагог-організатор Веселовська О.Ю., вимагали сили, спритності, вміння швидко реагувати на дію, думати, бігати, стрибати та , звичайно, пам’ятати, що лише разом, лише в гурті всі труднощі можна подолати.

Й це краще всього вдалося зробити команді на чолі з Попачем О.М., яка і стала переможницею змагань "Козацькі забави-2018".

Після змагань спортсмени і глядачі зібралися разом в класах, щоб скуштувати куліш. Смакування каші, до речі, не обійшлося без обговорення яскравих й спірних моментів змагань і побажань повторити це знову, через рік...

/Files/images/uchn/2018-2019/20181012_133405.jpg/Files/images/uchn/2018-2019/20181012_133552.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 544

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.