Я щаслива, бо творю…

Я щаслива, бо творю…

Бути жінкою почесно й відповідально. Жінка – осередок людського щастя і спокою, вихователька й порадниця. А чи легко бути сучасною жінкою? Хочеться розповісти про таких жінок, які досягли слави своїм поетичним талантом та мистецтвом живопису у поєднанні з повсякденною працею, бо саме вони спростували думку, що мистецтво – це привілеї чоловіків.

/Files/images/uroki/IMG_20180322_145907.jpg

22 березня 2018 року в школі відбулася зустріч з жінками мистецтва в рамках позакласного заходу «Я щаслива, бо творю…» Під час творчої зустрічі Ірина Реулець розповіла історію свого поетичного шляху, ознайомила з книгами поетів рідного краю й зазначила, як поезія може бути цікавою й підняти настрій. Учні читали вірші поетеси, насичені вірою, сподіванням на краще, просякнуті любов’ю до рідного краю (Гладченко А., Купріянова Д.,Чубов В., Кукіна А.)

Дуже приємно знайомитися з людьми, які віддані своїй справі. Вони справу роблять із задоволенням і, мабуть, тому із легкістю приносять радість іншим. Саме такою закоханою у свою справу є Тетяна Коржова. Вона створює красу і дарує її іншим, прагне вчитися, готова для експериментів і вдосконалення, повна натхнення і бажання творити. А напередодні жіночого свята у музеї ім. О.Суворова відкрилася виставка її робіт. Художниця представила репродукції своїх робіт, розповіла про перші роботи, ознайомила із стилями у живописі, згадала своїх викладачів, яким безмежно вдячна.

Ці жінки досягли значних успіхів завдяки своєрідному способу мислення, витривалості й терплячості. Вони палають самі й освітлюють шлях іншим поезією, красою, талантом. Тож побажаємо талановитим жінкам людського щастя, творчого натхнення й нових висот.

/Files/images/uroki/IMG_20180322_145704.jpg

Наприкінці зустрічі ведучі Белоусов Д. й Гриб М. подякували І. Реулець,Т.Коржовій за змістовну й цікаву розповідь й зазначили, що у школі є учні, які також досягли успіхів у галузі поезії (Чубов В.) та живопису (Володко С., Дігтяр А., Половець С., Коржова Д., Мелікова О.) й не збираються зупинятися на досягнутому. Проте, якщо ви хочете, стати неповторною особистістю, якщо мрієте залишити після себе слід на землі – не обов’язково бути письменником або вченим, ви можете утвердити себе в суспільстві, засяяти неповторною індивідуальністю.

Чокова О.С.,вчитель зарубіжної літератури

Очаківській ЗОШ І - ІІІ ст. № 1

Кiлькiсть переглядiв: 506

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.